Har du erfaring inden for dit fag, og lyst til at arbejde med entreprise- og projektledelse/styring på projekter inden for anlægsarbejder og kunne du tænke dig at være en god rollemodel og sætte dit præg på vores spændende projekter, der kræver et højt niveau på alle fronter?

Så bliv Projektleder/byggeleder/formand hos Entreprenør Søren Kristiansen A/S. Her bliver du en uundværlig brik i vores fælles succes, og du får gode muligheder for udvikling. Du bliver en del af et homogent team af erfarne kollegaer med godt sammenhold. Hos os kommer alle værktøjer i brug til stor gavn for vores kunder og dig som medarbejder. Der er mulighed for udvikling, samt deltage i intern projektlederuddannelse.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • sætte den overordnede rammer for byggeriet og koordinere de daglige aktiviteter på byggepladsen.
  • sikre vi leverer til rette tid, kvalitet og budget.
  • styre leverancer og entrepriser fra indkøb til færdigt projekt.
  • udarbejde hoved- og detailtidsplaner.
  • følge op på leverandører og underentreprenører og sikre, at arbejdet udføres og dokumenteres som foreskrevet.
  • sikre et godt arbejdsmiljø for alle ansatte på byggepladsen under gennemførelsen.
  • sikre bygherren en god oplevelse, med særlig fokus på en god kvalitet og økonomi.
  • økonomistyring- og rapportering i samarbejde med projektteamet.

 

Projektleder med passion for samarbejde

Med dine kompetencer, formår du at samarbejde tæt med kolleger såvel som eksterne partnere, myndigheder og rådgivere. Samtidig er du god til at prioritere opgaverne. Vi forventer, at du er ingeniør, konstruktør eller har anden relevant byggeteknisk uddannelse. Du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en god sparringspartner for både kolleger og kunder. Endelig skal du trives i en foranderlig hverdag med masser af udfordringer.

 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Allan Løfwall-Johansen, telefon +45 31 56 25 28. Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV til post@soeren-kristiansen.dk.