I går kunne Holbæk Have byde på helstegt pattegris, glade håndværkere og taler fra bl.a. Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, da vi fejrede rejsegilde for de første rækkehuse og anden karrébebyggelse.

FB Gruppen A/S samarbejder med Ingcon A/S om at opføre det kommende grønne og moderne boligområde, der i løbet af de næste 10 år vil stå klar med 450 boliger til Holbæks borgere.

Entreprenør Søren Kristiansen A/S er med på første etape og har været med til en lang række anlægsopgaver, der bl.a. omhandler kloak- og forsyningsopgaver samt jordarbejde.

“Vi er glade for at være en del af dette kæmpe projekt, som især udmærker sig ved det gode strategiske samarbejde sammen med Ingcon og FB-Gruppen. Der bliver lagt flere ressourcer tidligt i processen, så vi f.eks. undgår koordineringsfejl. Derudover opstår der en større tillid på byggepladsen ved, at mine kolleger arbejder med de samme håndværkere over en længere periode. Det gør, at de får lyst til at hjælpe hinanden og snakke sammen på en effektiv måde for at undgå unødvendige konflikter,” siger Peter Høegh, der er projektchef i Entreprenør Søren Kristiansen A/S – en del af Holbøll A/S.

Læs mere om projektet og samarbejdet her

 

Holbæk Have Holbøll Kran Søren Kristiansen Entreprenør lille