Social ansvarlighed

Vi brænder for at gøre en forskel for vores samfund. Vi ønsker med vores nyskabende tilgang på det tekniske såvel som det menneskelige plan at sætte et markant og positivt fingeraftryk på samfundet samt bygge- og anlægsbranchen.

Faglig præcision har været vores afsæt i alle projekter lige fra begyndelsen. I dag sætter vi stadig en ære i at finde den enkelte medarbejders motivation og derigennem styrke deres faglige stolthed og arbejdsglæde.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource og en forudsætningen for et godt resultat. Det ligger dybt i vores værdisæt at uddanne til faget, så vi frem over kan trække på kvalitetsbevidste og ansvarsfulde håndværkere.

Hos Entreprenør Søren Kristiansen arbejder vi altid efter et godt, nært arbejdsmiljø med et kendskab til hver enkelt medarbejdere. Det gør det derfor muligt at udvælge kvalificerede medarbejdere til hver enkelt opgave.

Det er vores største ambition, at kunder og samarbejdspartnere stoler på vores faglige kompetencer. Vi arbejder altid i en tæt, transparent dialog med bygherre, myndigheder og projektledere. Derudover vil det altid nøje fremgå, hvordan Entreprenør Søren Kristiansen har valgt at håndtere projektet og dets udfordringer, samt hvorfor vi mener, at netop disse valg er den bedste investering.

Læs Entreprenør Søren Kristiansen og Holbølls fælles CSR-politik her