ENTREPRENØR SØREN KRISTIANSEN A/S

Stærke kompetencer

Entreprenør Søren Kristiansen udfører kvalitetsarbejde inden for jord, belægning og forsyning. Uanset om der er tale om en klassisk byggemodning eller en speciel miljøopgave, tilgår vi projektet med respekt for alle involverede og altid med øje for mulige innovative tilgange til ellers klassiske arbejdsopgaver. Vanetænkning kan snyde bygherre for den bedste løsning. Derfor prioriterer vi vores faglige nysgerrighed i alle projektets faglige overvejelser; både under den indledende projektering og ved de uforudsete udfordringer.

Stabil kundekreds

Vi prioriterer den ærlige dialog højt og opbygger derigennem stærke og tillidsvækkende relationer til både borgere, samarbejdspartnere og bygherre. Ved altid at gennemføre en række forventningsafstemninger under projektet, forhindrer vi dyre og tidskrævende misforståelser, og sikrer at bygherre har det optimale overblik.
Vores primære kundegruppe er kommuner og forsyningsselskaber.

entreprenor

 

Entreprenør Søren Kristiansen | Lokal entreprenør i Holbæk-områder | Ny hjemmeside

Selvstændige medarbejdere

Glade, engagerede medarbejdere er fundamentet under vores stærke kompetencer, og deres tillid til ledelsen i Entreprenør Søren Kristiansen sikrer, at vores kundekreds forbliver stabil. Derfor kan vi aldrig stille os tilfredse med kvaliteten af deres arbejdsmiljø.

Det er vigtigt for os at effektivisere arbejdet uden at besværliggøre arbejdsgangene. Vi sikrer vores medarbejdere varierende arbejdsopgaver og efteruddannelse. Vi sammensætter byggeteams, så de både fagligt og socialt supplerer hinanden. Derved kan vi altid tilbyde bygherre et erfarent og effektivt byggeteam, med lyst til at arbejde og mulighed for at forme deres egne arbejdsgange.