ENTREPRENØR SØREN KRISTIANSEN A/S

Stærke kompetencer

Entreprenør Søren Kristiansen udfører kvalitetsarbejde inden for jord, belægning og forsyning. Uanset om der er tale om en klassisk byggemodning eller en speciel miljøopgave, tilgår vi projektet med respekt for alle involverede og altid med øje for mulige innovative tilgange til ellers klassiske arbejdsopgaver. Vanetænkning kan snyde bygherre for den bedste løsning. Derfor prioriterer vi vores faglige nysgerrighed i alle projektets faglige overvejelser; både under den indledende projektering og ved de uforudsete udfordringer.

Stabil kundekreds

Vi prioriterer den ærlige dialog højt og opbygger derigennem stærke og tillidsvækkende relationer til både borgere, samarbejdspartnere og bygherre. Ved altid at gennemføre en række forventningsafstemninger under projektet, forhindrer vi dyre og tidskrævende misforståelser, og sikrer at bygherre har det optimale overblik.
Vores primære kundegruppe er kommuner og forsyningsselskaber.

 

Selvstændige medarbejdere

Glade, engagerede medarbejdere er fundamentet under vores stærke kompetencer, og deres tillid til ledelsen i Entreprenør Søren Kristiansen sikrer, at vores kundekreds forbliver stabil. Derfor kan vi aldrig stille os tilfredse med kvaliteten af deres arbejdsmiljø. Størstedelen af vores medarbejdere har høj anciennitet, og vi er af den opfattelse, at det skyldes, at vi altid arbejder på at effektivisere, men ikke besværliggøre deres arbejdsgange; at vi sikrer dem varierende arbejdsopgaver og efteruddannelse; og at vi sammensætter alle byggeteams, så de både fagligt og socialt supplerer hinanden. Derved kan vi altid tilbyde bygherre et erfarent og effektivt byggeteam, med lyst til at arbejde og mulighed for at forme deres egne arbejdsgange.