Entreprenør Søren Kristiansen er en lokalt forankret anlægsentreprenørvirksomhed med over 20 års erfaring i Holbæk-området.

Hvis du er interesseret i at vide mere, giver hjemmesiden dig et hurtigt indblik i Entreprenør Søren Kristiansen som virksomhed, samarbejdspartner, underentreprenør og arbejdsplads.

Hold dig opdateret på vores seneste projekter under Nyheder, eller læs mere om, hvad vi laver og er særligt dygtige til under Kompetencer

 

Organisationen

Entreprenør Søren Kristiansen A/S er et datterselskab af Holbøll A/S. Holbøll A/S er et solidt anlægsentreprenørfirma der siden sin grundlæggelse i 1947 er vokset langsomt, men sikkert. I dag råder Holbøll over 150 medarbejdere, specialiserede byggeteams til spuns og betonarbejde samt en stærk økonomisk og teknisk kapacitet. Vi har adgang til alle Holbøll A/S’ ressourcer, hvilket gør det muligt for os at investere i specialudstyr, videreuddanne medarbejderne og derved udføre langt flere forskellige og omfattende projekter med minimal involvering af eksterne samarbejdspartnere.

 

Holbæk områdets lokale entreprenørfirma

Stærke kompetencer
Entreprenør Søren Kristiansen udfører kvalitetsarbejde inden for jordbelægning og forsyning. Uanset om der er tale om en klassisk byggemodning eller en speciel miljøopgave, tilgår vi projektet med respekt for alle involverede og altid med øje for mulige innovative tilgange til ellers klassiske arbejdsopgaver. Vanetænkning kan snyde bygherre for den bedste løsning. Derfor prioriterer vi vores faglige nysgerrighed i alle projektets faglige overvejelser; både under den indledende projektering og ved de uforudsete udfordringer.

Læs mere om vores stabile kundekreds og selvstændige medarbejdere her.